Hatha Yoga (stoel)

De Hatha Yoga vindt plaats op donderdagochtend: van 11:00– 12:00 uur in de Schouw, Yoga docente is Lili Daniëls. Yoga speciaal voor de ouderen/senioren onder ons.
Tijdens yoga wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden en beperkingen.
Heerlijk en over het algemeen rustig bewegen, je hoofd leeg maken, goed ademen, goed luisteren naar je lichaam en op reis gaan door je lichaam.
De yogalessen bieden voor vrouwen en mannen een heerlijk uurtje ontspanning per week. Je komt helemaal tot rust en het heeft een positief effect op lichaam en geest.

De yoga houdingen worden staand, knielend, zittend of liggend vanaf het matje of aangepast op een stoel uitgevoerd. De houdingen zijn goed voor lichaam en geest en zorgen voor een goede doorstroming in je lichaam.

Naast de lichamelijke houdingen zijn er adem-, visualisatie-, ontspannings- en meditatieoefeningen waardoor je hernieuwd contact kunt maken met je innerlijke rijkdommen.

Aan de met de jaren opgedane wijsheid voegt yoga zelfontplooiing toe.

Yoga beoefenen verbetert de gezondheid, geeft meer kracht en flexibiliteit.
Het is een uitstekende manier om de gevolgen van het ouder worden te vertragen en weer nieuwe energie te krijgen.

Yoga nodigt uit tot ontspanning, tot het respecteren van het eigen ritme en het openen van de geest in een positieve, warme, creatieve ambiance en om zo het leven te vieren.

Tip:
Trek gemakkelijke, losse kleding aan; neem een matje of deken mee.
Een kussentje kan prettig zijn om het hoofd en de rug te ondersteunen.

Inlichtingen en aanmelden bij de contactpersoon: Jan Evers  tel.: 384592