Vervoersdienst

Wie kunnen gebruik maken van de vervoersdienst

Mensen uit het kerkdorp Bladel, die minder mobiel zijn en geen gebruik maken van de buurtbus of andere mogelijkheden.

Waarheen wel en waarheen niet?

Onze vrijwilligers vervoeren personen binnen een straal van 35km rondom het kerkdorp Bladel.

Hoe vraagt men een rit aan?

Minimaal één dag van te voren (liefst eerder) vraagt men het vervoer aan. De chauffeur belt u dan terug en maakt een definitieve afspraak.

Kan mijn rolstoel/rollator ook mee?

De coördinator kijkt of er een vrijwilliger vrij is die eventueel een rollator of rolstoel mee kan vervoeren (moet wel inklapbaar zijn). U wordt over de definitieve afspraak teruggebeld.

Hoe bereikt u de vervoersdienst?

Coördinator Elly Spijker
tel. 0497-382971 of 06-50851993

(maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur bereikbaar).

Wat kost de vervoersdienst?

Binnen het kerkdorp Bladel:

• Wegbrengen en ophalen: standaardtarief € 3,00.

Binnen de gemeente Bladel (andere kerkdorpen):

• Wegbrengen en ophalen: standaardtarief € 6,00.

Buiten de gemeente Bladel:

• Voor deze ritten wordt gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger naar de plek van bestemming en terug: € 0,40 per km.
  • Wachttijd: € 5,00 per uur.
  • Parkeergeld is altijd voor rekening van de opdrachtgever.

Algemeen:

• Bij vervoer van meerdere personen wordt men geacht het te betalen bedrag over meerdere personen te verdelen.
  • Men rekent af met de vrijwilliger. Hij/zij zal u ook een betalingsbewijs verstrekken.
  • Alle hulp wordt uitgevoerd door vrijwilligers.
  • Per 1 juli 2020 zijn dat 3 personen.

Vervoersdienst (administratie)